Mijn uitdaging is het met u mee te denken om u als ondernemer en uw onderneming vooruit te helpen, uw dromen waar te kunnen maken!

Over ons

Ik ben Arnout Verveen en geef leiding aan Verveen Accountancy en Advisering. Samen met een klein team van medewerkers heb ik de bedoeling u hoogwaardige ondersteuning te leveren op financieel, fiscaal en administratief gebied.

Mijn nieuwsgierigheid: hoe bent u op mijn website terecht gekomen? Waarom bent u op mijn website?

Bent u op zoek naar:

  • Een gesprekspartner, die weet wat het is om ondernemer te zijn, maar die u ook kan ondersteunen, richting kan geven met zijn kennis en u net datgene kan vertellen dat u nog niet wist of over het hoofd zou zien?
  • Een sparringpartner die een focus heeft op uw toekomst en die vooral gericht is u te helpen uw doelen (of uw dromen) te verwezenlijken en u als mens voorop heeft staan en niet alleen de cijfers?
  • Een mensgerichte accountant die mét u meedenkt voordat u er om heeft gevraagd?
  • Een accountant die u heel goed kent en met name de relatie met u belangrijk vindt?
  • Een gesprekspartner die ook buiten kantooruren bereikbaar is?

JA?? Dan wil ik heel graag met u kennismaken, grote kans dat we een goed bij elkaar passen!

Mijn uitdaging is het met u mee te denken om u als ondernemer en uw onderneming vooruit te helpen, uw dromen waar te kunnen maken!

Ik ben een gedreven accountant met hart voor mijn vak, maar nog meer “hart” voor de mensen die “het MKB” worden genoemd en die zó belangrijk zijn voor onze maatschappij. Ik heb een zelfstandig onafhankelijk kantoor en een groot netwerk van specialisten. Daarnaast werk ik nauw samen met een fiscalist die samen met mij - daar waar nodig - alle zaken bekijkt. Wilt u kennismaken en samen eens doornemen wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Neem dan contact met mij op of laat via het contactformulier een bericht achter dan neem ik contact met u op!